top of page
  • Foto del escritorJocs Ambulants

Cites primaverals 2019


Jocs Ambulants-Zinematik us proposa dues cites primaverals i científiques perquè us carregueu d'energies positives tot experimentant amb les increïbles màquines que són part de la història del cinema. Vine a descobrir-les!

ZINEMATIK · "El CINEMA ABANS DEL CINEMA" · Del 13 al 22 d'abril Exposició interactiva d'aparells precinematogràfics al CosmoCaixa de Barcelona

Zinematik us ofereix un recorregut pels més remots orígens de la tècnica cinematogràfica. En aquest camí trobarem artefactes com la càmera fosca, el zoòtrop o el praxinoscopi, que van ser passos necessaris per a arribar al que és avui la fotografia i el cinema. A més podràs emportar-te un souvenir personalitzat d’aquesta aventura participant en el taller que farem amb un dels nostres aparells, el Fisionotraç.

Us traslladareu al segle XVIII fent una reproducció a escala de la vostra silueta amb el fisionotraç, aparell que va ser inventat el 1783 per Gilles-Louis Chrétien.

Horaris exposició: 10 a 20h Horaris taller Fisionotraç: 12.00 h i 17.00h Lloc: Museu de la Ciència CosmoCaixa. Carrer d'Isaac Newton 26. Barcelona Veure mapa

 

Zinematik també estarà amb els seus enginys al festival "El Parc de les Meravelles 2019" de L'Hospitalet de Llobregat. Us esperem! Dia: Diumenge 28 d'Abril Horari: d'11 a 14 h Lloc: Parc de Bellvitge. L'Hospitalet de Llobregat Veure mapa


bottom of page