NOVETAT JOCS AMBULANTS!!!!

11/05/2017

CONEIXES LA "FINESTRA DE L'ARTISTA"?

 

Artefacte que permet dibuixar qualsevol imatge amb l’ajut d’un vidre situat davant del pintor. Mirant a través d’un forat, per tal de no perdre la perspectiva, veurem l’objecte a dibuixar, amb un pinzell o retolador podem resseguir l’objecte sobre el vidre, i seguidament col·locar un paper sobre el dibuix per tal de transferir-lo al paper.
Els artistes del Renaixement van convertir el dibuix de la perspectiva en un art matemàtic molt sofisticat. “La Finestra de l’Artista”, tal com la van anomenar pintors com Albrecht Dürer o Leonardo da Vinci el segle XVI, va ser un aparell utilitzat per reproduir la realitat el més fidelment possible, objectiu principal de l’època renaixentista.

 

Compartir
Compartir
Compartir
Compartir
Compartir
Please reload

Entrades destacades

18/12/2019

1/3
Please reload

Entrades recents

December 18, 2019

October 8, 2019

Please reload

ARXIU