top of page
  • Foto del escritorJocs Ambulants

Novetats Estiu 2019Comencem l'estiu amb il·lusions òptiques sota el sol!

Si vols experimentar sensacions fortes, apropa't a les nostres instal·lacions per descobrir l'última creació.

 

NOVETAT!!! ANAMORFOSI HOLBEIN Presentem nova anamorfosi a partir dels quadres del pintor alemany Hans Holbein el Jove (1497-1543). Un dels primers pintors del Renaixement que va dibuixar una anamorfosi, en el famós quadre “Els Ambaixadors”, on apareix un crani deformat al mig de la imatge que només podem veure correctament des del costat dret i de molt a prop. Hem fet un homenatge a aquest pintor amb una interpretació lliure de les seves obres barrejant dos dels seus retrats: “Retrat d’una dama amb un esquirol i un estornell” i “Retrat de Simon George de Cornwall”. L'anamorfosi és la deformació d'una imatge (...)

 

FIRA A VILADECANS Visita la nostra Instal·lació ZINEMATIK durant la festa "Parcs plens de plans"!

Dia: dissabte 22 de juny Horari: d'11 a les 13:30 h Lloc: plaça d'Europa · Viladecans | veure mapa [+] informació

bottom of page